Graven Horsens – 120 Ungdomsboliger

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Bygherrerådgivning
Bistand til grundkøb
Projektudvikling
Projektledelse
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Bygherren, Boligselskabet Lejerbo, har sammen med Horsens kommune og firmaet Torntoft & Mortensen udviklet dette spændende bycentrale ungdomsboligprojekt. Projektet ligger i det gamle middelalder Horsens og Linjen Arkitekter, Horsens har medvirket i udviklingsforløbet.

Boligerne passer geografisk perfekt til hele den store “masterplan” for Horsens hvor Campus Horsens etableres i hjertet af byen. I dag ligger uddannelserne i periferien af byen med en mere fjern beliggenhed. Boliger og særligt ungdomsboliger som her, er i høj grad med til at understøtter kommunens plan om at udvikle og skabe liv i den centrale bymidte.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirke til kontraktarbejdet omkring sagen, der gennemføres som totalentreprise, med Torntoft & Mortensen A/S som totalentreprenør og Linjen arkitekter.
Medvirke til udvikling og formning af projektet sammen sagens parter.
Udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med totalentreprenøren.
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg