Om os

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Om os

SANDKJÆR A/S er et rådgivende ingeniørfirma der primært arbejder med bygherrerådgivning og projektudvikling i bygge- og ejendomsbranchen –  stiftet i 2018 af de to indehavere Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen. Firmaet har kontor i Dandy Businesspark i Vejle i Advice House, som er et moderne kontorhus opført som et kontorfællesskab.

Virksomhedens kerneydelser er bygherrerådgivning, projektudvikling og projektledelse. Ledelsen består af Søren og Kenneth, som tilsammen har +50 års erfaring fra byggebranchen. Søren og Kenneth har begge en solid baggrund i ledelse af projekter og medarbejdere.

Virksomheden bygger på fem bærende værdier, som er hjørnestenene i ledelsen af virksomheden. Vi tror på at en værdibaseret ledelse har afgørende betydning i bidraget til at opnå en god arbejdsplads for medarbejdere, tilfredse kunder og en sund forretning for alle parter.


Samarbejdspartnere

                          

Bankforbindelse: Danske Bank – Erhverv, Kolding Åpark 8, 6000 Kolding
Revision: BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, Roms Hule 4, 7100 Vejle
Forsikring: TRYG Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup
Medlemskab: Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Industriens Hus, Vesterbrogade 1E, 1620 København V
Medlemskab: Dansk Industri, H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

NemHandel: EAN-nr: 5797200065902