21 Boliger – Løsning, Hedensted

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Boligselskabet Alfabo har sammen med Sandkjær og Svanen udviklet et boligbyggeri med 19 almene rækkehuse og 2 private rækkehuse.
Der etableres et FÆLLESHUS som indrettes så det kan danne rammen om både det gode hverdagsliv samt være rammen om festlige lejligheder og markering på livets vej. At bo et sted hvor man har muligheden for at komme “hinanden ved” tror vi på er langtidsholdbar.
Boligerne etableres på den centralt beliggende gamle servicestation-grund i Løsning, adresse Frederiksbergvej 25.
Placeringen er ideel for pendlere. Projektet består af “tæt-lav” rækkehuse med egen have, terrasse og parkeringsplads. Boligerne er perfekte til folk der ønsker et fleksibelt boligtilbud, der tilbyder alle de gode ting ved et parcelhus, men uden at du selv skal vedligeholde og uden at du skal binde dig til en “fast ejendom”. Med andre ord her får du fuld frihed og høj bokvalitet og bynært. At bosætte sig i Hedensted og Løsning giver mange fordele dels fordi hele det østjyske bybånd er indenfor bekvem og nem rækkevidde med enten tog eller bil og dels fordi både Løsning og Hedensted har både handelsliv og natur at byde ind med samt en velfungerende bykerne i positiv udvikling. Her får man mange aktiviteter, idrætscenter, haller, skoler, daginstitution, indkøb mm.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirken til projektudviklingen,  grundkøbet og kontraktarbejdet omkring sagen.
Organisering af sagen og udbud i totalentreprise.
Opsætte et totalbudget på sagen og bistå omkring BOSSINF tal og indberetning.
Udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med totalentreprenøren.
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

Bygherre: ALFABO og SSD01 ApS
Arkitekt: Trekantens Tegnestue
Ingeniør: Ej valgt.
Totalentreprenør: Ej valgt endnu.

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg eller Christian Kjær.

Ønsker du INFO / at blive skrevet op til en bolig: Kontakt Søren på 3177 9040 eller srs@sandkjaer.dk
Boligerne forventes klar til indflytning Q1/Q2 – 2025.