Billund Boligforening & Junge Byg – 121 Boliger og retail

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Bygherren, Billund Boligforening ved Bovia, og Junge byg, har sammen med Billund kommune og Junge Byg udviklet dette spændende bycentrale bolig og retail projekt. Projektet ligger centralt og med en særdeles god beliggenhed i Billund tæt på indkøb, Legohouse osv.

Projektet er ikke færdigdesignet, men der er etableret lokalplan og projektet er under design. Projektet kommer til at omfatte boliger som har en bred målgruppe af beboere. Der bliver god udsigt fra boliger over byen og meget attraktive udearealer med gode parkeringsforhold. Det er tanken at flere aldersgrupper skal føle sig velkommen her og både familier, seniorer og unge kan finde en bolig der passer til dem. Der kommer en fællessal/gildesal med tilhørende køkken og toilet facilitet samt værelse for overnattende gæster som man kan booke som beboer.

Projektets foreløbige ramme kan ses her: Lokalplan nr. 300

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirke til kontrakt og aftalearbejdet omkring sagen, der gennemføres som totalentreprise, med Junge Byg A/S som totalentreprenør og delegeret bygherre.
Bistand til opsætning af sagsøkonomi og sagens organisering
Gennemføre en arkitektkonkurrence og ingeniørudbud.
Medvirke til udvikling og formning af projektet sammen med sagens parter.
Udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med sagens parter.
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

For yderligere oplysninger kontakt Kenneth Kjærgård Jørgensen.