ALBO – 26 Leje Boliger i Østbirk

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projekterne

Albo(tidligere AB Odinsgaard) i Horsens har sammen med Sandkjær udviklet et alment boligbyggeri med 26 rækkehus boliger på en naturskøn grund med kort afstand til byen i Østbirk. Projektet består af “tæt-lav” rækkehuse med egen have, terrasse og parkering ved døren. Boligerne er perfekte til folk der ønsker et fleksibelt boligtilbud, der tilbyder alle de gode ting ved et parcelhus, men uden at du selv skal vedligeholde og uden at du skal binde dig til en “fast ejendom”. Med andre ord her får du fuld frihed og høj bokvalitet bynært og med smuk natur. Østbirk er en mindre men hyggelig og fuldt bestykket bystørrelse nordvest for Horsens med mange aktiviteter, hal, skole, daginstitution, indkøb og med en god geografisk beliggenhed hvis du arbejder i Silkeborg, Aarhus, Horsens, Vejle eller Skanderborg.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirken til grundkøbet og kontraktarbejdet omkring sagen.
Organisering af sagen og udbud i totalentreprise.
Opsætte et totalbudget på sagen og bistå omkring BOSSINF tal og indberetning.
Udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med totalentreprenøren.
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg eller Christian Kjær.