Campus Kolding – Etape II

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

 

Projektet

Bygherren, Boligselskabet Alfabo, har sammen med Kolding kommune og tegnestuen Mejeriet udviklet dette spændende bycentrale familie og ungdomsboligprojekt. Projektet ligger i det spændende område Designcity ved havnen i Kolding tæt på Åen, fjorden og lige i hjertet af hele campus uddannelsesmiljøet i Kolding. Projektet er etape II til det allerede udførte “Orange” byggeri som har været i drift i mere end 2 år. Kolding kommunen har en stor interesse i at projekt udvikles og etableres og dermed tilfører byens campusområde endnu mere liv også i timerne udenfor normal arbejdstid.

Foruden at boligerne ligger i Campusområdet ligger boligerne også meget tæt på indkøbsmuligheder og byens centrum som  frembyder et meget attraktivt tilbud til unge mennesker. Boligerne er indrettet med elevatorer, genveksanlæg og moderne byggematerialer, depot og med adgang til parkeringskælder. Lejlighederne har generelt en god udsigt over by og fjord.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirke til kontraktarbejdet omkring sagen, der gennemføres som totalentreprise.
Medvirke til udvikling og formning af projektet sammen sagens parter.
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

For yderligere oplysninger kontakt Kenneth Kjærgård Jørgensen.