Høje Taastrup C – Boliger med bofællesskab – A15

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Høje Taastrup C er et nyt stort område beliggende nord for City 2 – Her udvikles en ny og spændende bydel hvor livskvalitet for  mennesker og nærmiljø nyfortolkes. Projektet her får en sublim beliggenhed idet A15 projektet placeres midt i de nye intime og begrønnede gader på kanten til og med udsigt ud over den nye park. Projektet indeholder 112 boliger af forskellige størrelser mellem 60 og 80 kvm. Projektet indrettes med faciliteter der skal understøtte bofællesskab aktiviteter i form af fælleslokaler, gæsteværelser, køkken samt også en Cafe.
Projektet arbejder med en høj kvalitet på indretning, arkitektur, materialer, uderum og kantzonesamspil med de nye gader. Vejanlæg designes efter nye og moderne standarder udviklet af kommunen og arealudviklingsselskabet HTC til området.
Koblet med en central beliggenhed, i byen, adgang til s-tog, city 2 og med gode parkeringsforhold i området samt et budgetteret yderst attraktivt prisleje for de kommende lejere er vi sikre på at projektet vil blive taget godt imod af byen og boligmarkedet – Projekt forventes klar til udlejning ultimo 2023.

Forventet boligmix spredt i karreen: 39 stk. 2V af min. ca. 55 kvm og 73 stk. 3V af min. ca. 70 kvm.
(arealer “bag egen dør”)

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medudvikler på bebyggelsen, grundhandel, koncept og økonomi
Medvirke til kontraktarbejdet omkring sagen, der gennemføres som totalentreprise
Medvirke til projektudviklingen før og op mod ny lokalplan samt udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med totalentreprenøren
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan

Bygherre:
Udvikler: Svanen Development
Slutinvestor: Projektselskab

Arkitekt: Werk Arkitekter
Ingeniør: Svend Poulsen A/S
Totalentreprenør: Junge Byg A/S

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg
Eller klik ind på: hojetaastrupc.dk