Kirkebjerg Have – 156 Boliger

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Kirkebjerg Parkvej området er i gang med en større tranformation. Området omdannes fra primært at være erhvervsområde til at indeholde en overvægt af nye moderne boliger. Med en unik placering tæt ved Glostrup station og den kommende letbanering med ny station i kort gåafstand kigger de kommende lejere ind i et godt og fremtidssikret sted at bo.
Svanens Projekt er solgt til en slutinvestor som forventes at sætte boligerne til leje ca. 2. Halvår – 2023.
Projektet arbejder med en høj kvalitet på indretning, arkitektur, materialer, uderum og samspil med de nye offentlige vejanlæg som designes efter nye og moderne standarder udviklet af kommunen til området.
Koblet med en central beliggenhed, i byen, adgang til s-togs og letbanenettet samt med gode parkeringsforhold i kælder og terræn samt et budgetteret yderst attraktivt prisleje for de kommende lejere er vi sikre på at projektet vil blive taget godt imod af byen og boligmarkedet.

Forventet boligmix spredt i karreen: Type A 90 kvm, Type B  75 kvm, Type C 65 kvm.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medudvikler på bebyggelsen, grundhandel, koncept og økonomi
Medvirke til kontraktarbejdet omkring sagen, der gennemføres som totalentreprise
Medvirke til projektudviklingen op mod ny lokalplan samt udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med totalentreprenøren
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg