Kregmehusene – 190 Boliger med fælleshuse

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Kregmehusene – Projektet

I efteråret 2021 blev den af Halsnæs kommune ejede grund sat til salg. På byrådsmøde november 2021 blev projektet som vi står bag her, som 1 ud af 5 bydende, valgt som vinder af grundudbudskonkurrencen.  

Onsdag d. 8. juni blev købsaftalerne mellem bygherrerne og Halsnæs kommune underskrevet og projektet vil nu blive påbegyndt med ny lokalplan, projektering og byggeri. Projektet udføres etapevis. 1. etape påregnes at stå klar til udlejning sommeren 2025.

Bag projektet står formelt set projektselskabet SVD 48 ApS. Bag dette selskab står 3 meget erfarne og stærke aktører inden for udvikling af boliger nemlig: Svanen Development A/S, Boligselskabet Bo-vita og Sandkjær A/S.

Projektet: Der etableres i alt 191 boliger som tæt lav rækkehuse i 1 og 2 plan, og med 3 fælleshuse for sociale aktiviteter, festlokale og overnattende gæster. Alle boliger bliver som lejeboliger. Hver bolig får egen lille have eller altan og terrasse samt parkering i områder tæt ved boligerne men med respekt for at skabe bilfri rum og pladser i området også. Boligerne etableres i et stort område og med en bebyggelsesprocent der giver plads til store grønne områder, stisystemer og godt udsyn i nærhed til den skønne natur i området i og omkring Kregme. Boligerne får en moderne arkitektur og et indvendigt kvalitetsniveau som ligger i fin standard ifht. det øvrige lejeboligmarked. 

Forventet boligmix:
Almene lejeboliger:
Almene familie boliger: 18 X 2V – 20 X 3V – 14 X 4V – 22 X 5V og hertil et fælleshus.
Almene boliger øvrig: 7 X ungdomsboliger, 4 X HCP venlige boliger.
Alment seniorbofællesskab: 16 boliger med fælleshus

Private boliger, eje og lejeboliger:
Private boliger: 34 X 2V – 18 X 3V – 18 X 4V – 19 X 5V og hertil et fælleshus.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medudvikler på konkurrence, koncept og økonomi og delegeret bygherre model
Medvirke til kontraktarbejdet omkring sagen, der gennemføres som totalentreprise
Medvirke til projektudviklingen samt udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med totalentreprenøren
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg

Arkitekt: KHR Architecture