Læhegnet – 151 Boliger Albertslund

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Svanen Gruppen i Horsens har købt en større grund, som er udstykket af COOP koncernens arealer. Grunden og projektet får en unik beliggenhed med kort afstand til Albertlunds handelscentrum og S-toget. I samarbejde med kommunen, arkitekter og udførende entreprenør udvikles gode udearealer og funktionelle kvalitetsboliger med flot arkitektur, lækre køkkener og moderne  badeværelser.

Boligerne udvikles til privat udlejning og består af 51 rækkehuse med egen have, terrasse og skur samt 100 etageboliger med elevator og store altaner. Projektet sigter mod den kræsne lejer som ønsker høj kvalitet i boligen, geografisk top beliggenhed med natur, indkøb og >storbyen< inden for rækkevidde.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirke færdigudvikling af projektet. Medvirke til DUE diligence og kontraktarbejdet omkring sagen, der gennemføres som totalentreprise, med Byggefirmaet Adserballe & Knudsen som totalentreprenør. P+P er arkitekt og landskabsarkitekt – AB Clausen er er Rådgivende ingeniør.
Udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med totalentreprenøren
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg