Nørrestrand Horsens – Rema 1000 og nye boliger

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

AAB af 1938 i Horsens, har i samarbejde med Horsens kommune og Sandkjær udviklet et kombineret projekt der indeholder både en detailvarebutik og boligbyggeri på en grund i tilknytning til det kommende store boligområde Nørrestrand. Nørrestrand er også navnet på den del af Horsens fjord som på naturskøn vis “bevæger sig” rundt om Horsens by. Projektet består af etageboliger der etableres ovenpå butikken og som ligger placeret centralt i forhold til veje og infrastruktur. Boligerne er perfekte til folk der ønsker et fleksibelt boligtilbud, og hvor nærheden til både by og natur vægter højt. Samtidig med at man har let adgang til E45 og dermed mulighed for at nå Aarhus, Skanderborg og Vejle på kort tid.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirken til udvikling af grunden og kontraktarbejdet omkring sagen.
Organisering af sagen, udbud og aftalearbejde.
Opsætte et totalbudget på sagen og bistå omkring BOSSINF tal og indberetning.
Udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med detailvarebutik og entreprenøren.
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg og Christian Kjær.