Sdr. Omme – 15 Boliger – Grindsted Boligforening / Bovia

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Grindsted Boligforening har over længere tid arbejdet på at skabe et nyt boligtilbud i Sdr. Omme på adressen Rahbæksvej 3. Administrationsselskabet Bovia og Sandkjær har i samarbejde udviklet projektet frem til et stade hvor sagen er klar til at påbegynde en politisk lokalplansproces. Projektet er principgodkendt i Billund kommune og der er indgået købsaftale med COOP der ejer grunden idag. Projektet består af 15 “tæt-lav” rækkehuse med egen have i størrelser fra 85 – 105 kvm, terrasse og parkering tæt ved døren. Boligerne er perfekte til folk der ønsker et fleksibelt boligtilbud, der tilbyder alle de gode ting ved et parcelhus, men uden at du selv skal vedligeholde og uden at du skal binde dig til en “fast ejendom”. Boligerne etableres som almene boliger dvs. med høj service og attraktiv husleje. Projektet ligger meget centralt i byen med nem adgang til flot natur, åen, indkøb, skole, bibiliotek, multicenteret, børnehave mm.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Lokalplansproces og lokalplansarbejde
Medvirken til udvikling af grunden og kontraktarbejdet omkring sagen.
Organisering af sagen, udbud og aftalearbejde.
Opsætte et totalbudget på sagen og bistå omkring BOSSINF tal og indberetning.
Udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med entreprenøren.
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring styring, kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg