Skælskør – 58 Boliger Trestensvej

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Boligselskabet Bo-Vita (tidligere Lejerbo) har sammen med ejendomsselskabet Trestensvej ApS i samarbejde med Sandkjær og Svanen Development udviklet et boligbyggeri med 58 boliger fordelt på 34 boliger i 2 cirkelhuse, samt 24 boliger i rækkehuse. Der etableres tillige et FÆLLESHUS som indrettes så det kan danne rammen om både det gode hverdagsliv samt være rammen om festlige lejligheder og markeringer på livets vej.

>>At bo et sted hvor man har muligheden for at komme “hinanden ved”, tror vi på er langtidsholdbart<<

Boligerne etableres tæt på byen i kontakt med, og med udsigt over, naturen og kobles med et nyt vej og stisystem på Trestensvej ved adressen Trestensvej 20, 4230 Skælskør.

Alle boliger får depot og en god privat afskærmet udvendig terrasse. Alle rækkehuse får egen lille have, terrasse foran og bag huset samt 2 parkeringspladser ved huset. Cirkelhusene, hvor fælleskabet er endnu mere i centrum, får egen lille terrasse og disponibel parkeringsplads. Gårdrummene indrettes hyggeligt og på en måde så man kommer hinanden ved i dagligdagen.
Boligstørrelserne er mellem 80 – 110 kvm. fordelt på 2V, 3V og 4V.

Generelt er boligerne perfekte til folk der ønsker et fleksibelt boligtilbud, der tilbyder alle de gode ting ved et parcelhus, men uden at du selv skal vedligeholde og uden at du skal binde dig til en “fast ejendom”. Med andre ord her får du fuld frihed og høj bokvalitet og bynært.

At bosætte sig i Skælskør giver mange fordele. Dels er her alle faciliteter for børnefamilien, et godt handelsliv og meget flot natur at byde ind med samt en velfungerende bykerne i positiv udvikling. Hjemmesiden her giver et godt indtryk af de mange fordele ved Skælskør: https://www.bykontoret.dk/

Ønsker du yderligere INFO eller at blive skrevet op til en bolig: Kontakt Søren på 3177 9040 eller srs@sandkjaer.dk
Boligerne forventes klar til indflytning Q4 – 2025.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirken til projektudviklingen,  grundkøbet og kontraktarbejdet omkring sagen.
Organisering af sagen og udbud i totalentreprise.
Opsætte et totalbudget på sagen og bistå omkring BOSSINF tal og indberetning.
Udarbejdelse af byggeprogram og kontraktforhandle det med totalentreprenøren.
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

Bygherre: BoVita og Ejd. selskabet Trestensvej ApS
Arkitekt: KHR Arkitekter
Ingeniør: Ej valgt.
Totalentreprenør: Ej valgt endnu.

For yderligere oplysninger kontakt Søren Sandberg.