Vonsild Mølle – Nye familieboliger

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Bygherren, Boligselskabet Alfabo, har sammen med Kolding kommune og tegnestuen Mejeriet udviklet dette spændende by centrale familieboligprojekt. Projektet ligger centralt i Vonsild tæt på Kolding, med gode indkøbsmuligheder og nem adgang til naturen og motorvejsnettet. Projektet ligger tæt på den ca. 15 år gamle afdeling Mølleparken og fuldender dermed Alfabos område i Vonsild. Projektet indeholder 10 boliger på hhv. ca. 65, 85 og 105 kvm.

Boligerne er indrettet med moderne materiale og bygget som lavenergiboliger med lavt varmeforbrug samt et genveks-anlæg sådan at der altid er et godt indeklima i boligerne.

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirke til kontraktarbejdet omkring sagen, der gennemføres som totalentreprise.
Medvirke til udvikling og formning af projektet sammen med sagens parter.
Klassiske bygherrerådgiverdiscipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

For yderligere oplysninger kontakt Kenneth Kjærgård Jørgensen.