Warmingsgade – 37 Boliger

Rådgivning

SANDKJÆR er et rådgivende ingeniørfirma med stærke kommercielle kompetencer, som tilbyder bygherrerådgivning,  projektudvikling og ingeniørmæssige konsulentydelser til bygge og ejendomsbranchen. Firmaet er stiftet i Vejle af Søren Sandberg og Kenneth Kjærgård Jørgensen.
Vores erfaring fra byggebranchen bygger på mange års virke i rådgivningsbranchen med projekter i ind- og udland

Sikkerhed

SANDKJÆR har indgået samarbejde med stærke partnere som Danske Bank, Tryg Forsikring og BDO Revision. SANDKJÆR er desuden medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Industri (DI).
På den måde kan du trygt vælge din bygherrerådgiver ud fra den personlige relation, kemi og kompetence og samtidig være tryg ved den formelle sikkerhed i aftaleforholdet

Ydelser

Projektudvikling
Bygherrerådgivning
Projektledelse
Bistand til grundkøb
Udbudsforretning
Forhandlinger
Kontrahering & aftaler
Budgettering & Økonomi
Beslutningsgrundlag
Tekniske vurderinger

Værdier

For at kunne drive en sund forretning, der skaber en positiv forandring for samfundet, drives SANDKJÆR ud fra værdierne Kvalitet, Empati, Empowerment, Integritet og Trivsel. Kvalitet i rådgivningen, Empati i samarbejdsrelationerne, Empowerment i organisationen, Integritet i vores handlinger og Trivsel i arbejdslivet

Projektet

Bygherren, Boligselskabet Alfabo, har sammen med Kolding kommune og Arkitema Architects udviklet dette spændende bycentrale familieboligprojekt. Projektet ligger i det gamle Kolding tæt på Åen. Kolding kommunen har en bymæssig interesse i at projekt udvikles og etableres og dermed giver kvarteret et “løft”.

Boligerne ligger meget tæt på indkøbsmuligheder og byens centrum og frembyder således et meget attraktivt bylejlighed tilbud i boligmarkedet i Kolding. Boligerne er indrettet med elevatorer og store gennemlyste lejligheder samt altangange der vender ind i gårdrummet og tilfører bebyggelsen “liv” .

SANDKJÆR bistår bygherren med følgende ydelser

Medvirke til kontraktarbejdet omkring sagen, der gennemføres som totalentreprise.
Medvirke til udvikling og formning af projektet sammen sagens parter.
Klassiske bygherrerådgiver discipliner omkring kvalitet, omfang, økonomi, aftaler og tidsplan.

For yderligere oplysninger kontakt Kenneth Kjærgård Jørgensen.